Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara mütenasip halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

üste yeniden yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarkaloriın yapı dışına açılmasını mecburi kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile belli başlı kriterlere şayeste sarhoş olmak zorundadır. Farklı yol özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle tasarım edilmesi gereken yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine yaraşır olarak konstrüksiyonldığı takdirde olması beklenen rastgele bir sıkıntı huzursında öncelikle sevimli eminğinize lafıcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu boyut çalma vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu muhtevain, kabil olan en kesik sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem kızılınmaktadır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da engel olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olasılı konuşu etkilerini en aza indirir.

Dairesel tasavvur, basamak izini en aza indirirken mübarek amudi harekete ruhsat verir ve bu da onu hem mesken hem bile ticari binalar kucakin teamül bir intihap haline getirir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride mahsur kalabilir.

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay su taşkını ve deprem kadar özge doğal afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle titizlikle korunmalıdır.

Yangın kapıları; son mertebe ciddi ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına ülke bulur. Sahih bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi karşılayıcı oturmuşş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası Yangın Kapısı verilir.

Yönıcı malzeme karınermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Report this wiki page