Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri yürekermektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin pozisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya sahih kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakınlarında bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem yamanın ve yüksek ısının autarı yangın kapısı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en usturuplu fiyatlarla ehil tamamlanmak muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek karınin tıklayın.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) esas amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki yaman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara geçişini karışmak yahut olası evetğu derece geciktirmektir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın yahut acil hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page